PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κηφισιά: Φιλική ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

Κηφισιά: Φιλική ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

Ανοικτούς λογαριασμούς για τα επίσημα ματς (που θα γίνουν το 2025 καθώς παίζουν 11η και 22η αγωνιστική) άφησαν ΖΑΟΝ και Ηρακλής Κηφισιάς στη φιλική αναμέτρηση στο Ζηρίνειο.

Ο ΖΑΟΝ αγωνίστηκε χωρίς τη Άντζελα Γιοβάνοβιτς, η οποία δικαιολογημένα απούσα, καθώς ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το γάμο της αδερφής της, ενώ από τον Ηρακλή έλειψε η Έρρικα Γράβαρη.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 κατακτώντας τα δύο πρώτα σετ στις λεπτομέρειες, αλλά η απάντηση του ΖΑΟΝ ήρθε στα δύο επόμενα καθώς μείωσε εύκολα και τελικά πήρε την ισοπαλία επικρατώντας με 31-29 στο 4ο.

Ο κόουτς Μυτσκίδης στα δύο πρώτα σετ παρέταξε το σχήμα των προηγούμενων φιλικών αναμετρήσεων (με την Κακλαμάνου διαγώνια), ενώ από το τρίτο πέρα από τις αλλαγές προσώπων πέρασε την Τικμανίδου στη διαγώνιο.

«Ήταν ένα καλό φιλικό τεστ καθώς είδαμε κάποια διαφορετικά σχήματα… Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη, αλλά σιγά, σιγά βελτιωθήκαμε. Βγάλαμε αντίδραση μετά το 0-2, είχαμε πάλι μεγάλη αγωνιστικότητα και είδαμε πως λειτουργούμε με διαφορετικά σχήματα. Αρχίζουμε να αποκτούμε μια σταθερότητα κι αυτό είναι σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Μυτσκίδης.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΖΑΟΝ την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) στην Αργυρούπολη με τον ΑΟΝΑ.

Τα σετ: 23-25, 22-25, 25-11, 31-29

Η σύνθεση του ΖΑΟΝ: Φουμάκη, Κακλαμάνου, Τικμανίδου, Κάβουρα, Μητροπούλου, Κασσδοβασίλη / Σπυροπούλου (λ), Γιόλλα (λ), Μάτιου, Θάνου, Μανώλαινα, Κουμπούνη

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΖΑΟΝ