Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κουτουξίδου: «Ιδανικό ξεκίνημα» (φωτ.)

Κουτουξίδου: «Ιδανικό ξεκίνημα» (φωτ.)

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Νικολέτα Κουτουξίδου επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και μιλώντας στο Volleyplanet χαρακτήρισε την πρεμιέρα ιδανική ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την παρουσία του νεοφώτιστου Πορφύρα.

Η έμπειρη άσος των «πρασίνων» ανέφερε: «Ξεκινήσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο, μια καθαρή νίκη. Το σημαντικό είναι ότι αν και ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας εμείς ‘κρατήσαμε’.  Αυτός ήταν ο στοχος μας να κρατησουμε λίγο το επίπεδό μας, να έχουμε σωστή ανάπτυξη. Επιπλέον, ήταν μια καλή ευκαιρία να έχουν συμμετοχή και οι υπόλοιπες κοπέλες. Όλα ιδανικά. Ο κόσμος ήρθε μας τίμησε στην πρεμιέρα και τον ευχαριστούμε».

pao_porfyras_omadiki

Έχοντας έρθει από το γαλλικό πρωτάθλημα και βλέποντας την κίνηση με τα τριαντάφυλλα στο φιλέ από μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, όπως και την αναμνηστική φωτογραφία (ένθετη φωτό) των δυο σωματείων μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Κουτουξίδου δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει: «Πολύ συγκινητικό. Ευχαριστούμε τις κοπέλες, ήταν πολύ ευγενικό. Ευχομαι καλή επιτυχία στον Πορφύρα. Πρώτη του φορά στην Α1 και εντελώς ξαφνικά, ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να υποστηρίξει αυτή του την απόφαση».