A2

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο
Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής στα τμήματα υποδομών.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Η οικογένεια του ν. Ο.ΠΕ.Ρ. με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο αθλητή Θάνο Μαρούλη του οποίου ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Θάνος Μαρούλης θα αγωνιστεί με την αντρική μας ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία και θα συνεχίσει το έργο του ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα μας».

Το μήνυμα του Θάνου Μαρούλη αναφέρει: 
“Για 3η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζουμε μαζί να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα όρια μας,να κυνηγήσουμε τα πιο γλυκά μας όνειρα για να φτάσουμε εκεί που…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Πρωτίστως ως προπονητής και υπευθυνος των αναπτυξιακών τμηματων μαζί με τον πολύπειρο Νικάκη Νεκτάριο,και έπειτα ως αρχηγός της αντρικής ομάδας που έχει βάλει τις καλύτερες δυνατές βάσεις για άνοδο στην PreLeague!
Για να πάμε το βόλεϊ μπροστά…και το ΡΕΘΥΜΝΟ ΨΗΛΑ!
Πάντα με ταπεινότητα,πολύ δουλειά,αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε με τη σωστή ομάδα ανθρώπων εντός και εκτός γηπέδου!
Κάθε χρόνο ένα βήμα παραπέρα με κύριο στόχο μας να δίνουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία αθλούνται,να προπονούνται και να δημιουργούν σωστά πρότυπα για το παρόν και το μέλλον τους…”!