ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής  που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θανάση Στράντζαλη, Κωνσταντίνο Σαρρή σε συνεργασία  με την διεύθυνση Α/θμιας εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας, το οποίο έλαβε χώρα στο 2ο γυμνάσιο Βέροιας.


Συμμετείχαν  40 εκπαιδευτικοί των σχολείων του Ν.Ημαθίας οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον ομοσπονδιακό  προπονητή   Στράντζαλη  Αθανάσιο, μέσω θεωρητικής  προσέγγισης   καθώς και διαδραστικά,  για τις εξελίξεις  στο άθλημα καθώς και για τους  νέους  τρόπους προσέγγισης των μαθητών ώστε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα  η εκμάθηση του αθλήματος στο σχολείο.

Στην συνέχεια η διεθνής διαιτητής Ελένη Δανιηλίδου ενημέρωσε τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για τις τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς της πετοσφαίρισης.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας  κα. Ευθυμία Γωτη καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους και να τους ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ε.Σ.ΠΕ.Μ.