Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μερτέκη : «Δουλεύουμε σκληρά για τα play-offs»

Μερτέκη : «Δουλεύουμε σκληρά για τα play-offs»

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας της Volleyleague με τις Μερτέκη και Τσιόγκα να δηλώνουν έτοιμες και αποφασισμένες για τα play-off που θα κρίνουν και τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Η Ευαγγελία Μερτέκη αναφερόμενη για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε «Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού. Τα δύο τελευταία παιχνίδια μας ήταν πολύ δυνατά με Άρη και Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε σκληρά και πλέον προετοιμαζόμαστε για τα play-offs. Εκεί είναι όπου κρίνονται όλα. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς θα δουλέψουμε και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η Ανδρομάχη Τσιόγκα από την πλευρά της υπογράμμισε «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά για αυτό το παιχνίδι. Από την στιγμή που ήρθε ο νέος προπονητής προετοιμαζόμαστε σκληρά στις προπονήσεις ώστε να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλαμε. Πιστεύω πως τώρα βρισκόμαστε εκεί που είχαμε στόχο και κοιτάμε τα play-offs. Έχουμε δύο εβδομάδες περίπου. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε εκεί το 100% των δυνατοτήτων μας».