Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Οι μικροί που μεγάλωσαν

Οι μικροί που μεγάλωσαν

Μερικές στιγμές είναι σημαντικές για τους αθλητές και αυτή την μοναδική στιγμή τους ζούνε οι μικροί της ΑΕΚ που από τι μια στιγμή στην άλλη κλήθηκαν στην ανδρική ομάδα και σε λίγες ώρες θα πατήσουν το παρκέ την Πυλαίας.

Το δικό τους όνειρο ζούνε τις τελευταίες ώρες οι  Λευτέρης Καραγιώργος, Δημήτρης Απερανθίτης, Χαράλαμπος Σπυρόπουλος και Βασίλης-Χρήστος Τσάλλας στην ΑΕΚ.

Μπορεί η κατάσταση στην ομάδα να είναι απελπιστική και όλοι να ζούνε το θέατρο του παραλόγου, ωστόσο οι αθλητές παίδων των «κιτρινόμαυρων» παίρνουν το βάπτισμα του πυρρός και την σημερινή μέρα θα την θυμούνται για πάντα.

Οι μικροί σήμερα μεγαλώνουν και η ίδια η ΑΕΚ στο Facebook φρόντισε να στείλει το μήνυμα της με την παρουσίασή τους γράφοντας χαρακτηριστικά «Αυτά είναι τα παιδιά που έγιναν πρόωρα Άνδρες: Λευτέρης Καραγιώργος, Δημήτρης Απερανθίτης, Χαράλαμπος Σπυρόπουλος , Βασίλης-Χρήστος Τσάλλας. Όλα τους γεννημένα το 1997, μέλη της ομάδας Παίδων, κλήθηκαν να σώσουν την ομάδα από τον μηδενισμό στο πρωτάθλημα της Volleyleague συμπληρώνοντας την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, μετά από την απόφαση των επαγγελματιών να μην αγωνιστούν στη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ»