Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μόνος ένας πάει… τελικό!

Μόνος ένας πάει… τελικό!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μίλωνα στην 5η και τελευταία αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός (Σάββατο 12 Απριλίου 2025, 19:00, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Κουτσούλας, Φραγκάκης).

O προπονητής του Ολυμπιακού Αντρέα Γκαρντίνι δήλωσε: «Έχουμε πολύ σημαντικό ματς μπροστά μας. Μιλάμε, για τον πέμπτο ημιτελικό, οπότε αυτό τα… λέει όλα. Ολοι οι ημιτελικοί ήταν… πάνω-κάτω και για εμάς και για τον Μίλωνα. Αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό και για τις δύο ομάδες. Εχουμε προετοιμάσει την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε σκληρά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου».

Ο Μίλων για δεύτερη σεζόν φτάνει τον Ολυμπιακό σε 5ο ημιτελικό και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις και θέλει να τα δώσει όλα για όλα. Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας είπε: «Είναι ο τελευταίος ημιτελικός απέναντι στον Ολυμπιακό και δεν θέλουμε να είναι ο τελευταίος μας για τη σεζόν. Είναι ο 8ος αγώνας με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2024-25, 7 για το πρωτάθλημα και έναν στο Σούπερ Καπ. Επομένως οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ελπίζω να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα του από τον Μίλωνα και θέλει να προκριθεί στον τελικό για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και για να κλείσει ιδανικά τη χρονιά κατακτώντας 4 τίτλους (Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, Κύπελλο, Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα).