Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ν. Ρουμελιώτης: «Στόχος μας η 8η θέση»

Ν. Ρουμελιώτης: «Στόχος μας η 8η θέση»

Με νίκη θέλει να κλείσει τη φετινή χρονιά η Παναχαϊκή, που δεν αρκείται στην παραμονή της, αλλά θέλει να “σφραγίσει” την 8η θέση της κανονικής περιόδου και για αυτό από την Δευτέρα (28/3) η προετοιμασία των “ροσονέρι” μπαίνει στο τελικό της στάδιο ενόψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής  Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» με τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Μπορεί να έχουμε οριστικοποιήσει την παραμονή μας στην κατηγορία χωρίς τα πλει-αουτ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε χαλαρώσει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος της Παναχαϊκής είναι να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν και να κατακτήσουμε την 8η θέση που θα είναι τιμητική για εμάς.

Για αυτό το λόγο όλοι μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με τους δυο ξένους της ομάδας προκειμένου να συζητήσουμε μαζί τους για το πότε θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα αλλά και να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα για τη νέα περίοδο».

Την Κυριακή οι παίκτες της Πατρινής ομάδας είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και από τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πηγή: www.panaxaikivolley.gr