Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νεόφυτος: «Έχουμε ένα πρόεδρο με μεγάλα όνειρα»

Νεόφυτος: «Έχουμε ένα πρόεδρο με μεγάλα όνειρα»

Στο όραμα του νεοφώτιστου Φλοίσβου αναφέρθηκε ο κόουτς Νίκος Νεόφυτος στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Α1 Ανδρών ενώ χαρακτήρισε καλή για την ομάδα του την κλήρωση.

«Είμαστε η πιο νέα ομάδα της κατηγορίας η οποία σε τέσσερις αγωνιστικές χρονιές ανέβηκε στην κατηγορία,.. Είναι ένα θαύμα αλλά έχουμε ένα πρόεδρο με μεγάλα όνειρα, όπως είναι ο κ, Αγγελόοπουλος. Κάνουμε μεγάλη δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι και θέλουμε να πάμε πιο ψηλά ώστε να δούμε ουρανό και ο στόχος είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ δύσκολη η σεζόν με πολλά αμφίρροπα ματς», ανέφερε αρχικά ενώ αμέσως μετά την κλήρωση, σχολίασε:

«Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την κλήρωση καλή. Άλλωστε δεν είχαμε κάποια προτίμηση αντιπάλου, δεδομένου ότι θ’ αγωνιστούμε με όλους. Σίγουρα ζητούμενο είναι η καλή αρχή, ειδικά για μία νεοφώτιστη ομάδα, όπως είμαστε εμείς. Κατά συνέπεια εκείνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι η κλήρωση είναι καλή, δίχως ωστόσο να παραβλέπουμε ότι κρύβει και παγίδες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλοι οι αντίπαλοι είναι επικίνδυνοι. Θεωρώ ότι με «όπλο» μας την καλή ψυχολογία και τη βελτίωση που θα έχει η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Δίχως άλλο η ομάδα θέλει το χρόνο της για να μπορέσει να δείξει τα πολλά και καλά στοιχεία που διαθέτει. Είναι, βέβαια ακόμη πολύ νωρίς για να μπορούμε να βγάζουμε ουσιαστικά συμπεράσματα, αλλά εμείς γνωρίζουμε αρκετά καλά τις δυνάμεις μας κι εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να κερδίσουμε τα πρώτα παιχνίδια, τα οποία είναι και καθοριστικά – κυρίως – στον τομέα της ψυχολογίας».

Δημήτρης Χαραλαμπίδης: «Να δέσουμε για να φτάσουμε ψηλά»

«Σε μια νεοφώτιστη ομάδα υπάρχουν πάντα ζητήματα οργανωτικά αλλά η διοίκηση και ο Δήμαρχος μας βοηθούν και κάθε εβδομάδα είμαστε καλύτερα… Σαν μονάδες έχουμε τα στοιχεία κι απομένει ως ομάδα να δέσουμε για να φτάσουμε ψηλά.», ανέφερε ο πολύπειρος κεντρικός.