Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέσοβιτς: Έτοιμη και αποφασισμένη

Νέσοβιτς: Έτοιμη και αποφασισμένη

Έτοιμη και αποφασισμένη να πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» δήλωσε η Ιβάνα Νέσοβιτς κατά την επίσημη παρουσίασή της από τους Πειραιώτες.

Σε μια αίθουσα γεμάτη τίτλους και τρόπαια παρουσίασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός την 27χρονη Σέρβα διαγώνιο Ιβάνα Νεσοβιτς ευχόμενος η παρουσία της στην Ελλάδα και τον Πειραιά να χαρίσει ακόμη περισσότερα κύπελλα και επιτυχίες στους «ερυθρόλευκους».

Η Νέσοβιτς για αρχή χάρισε πολλά χαμόγελα και φρόντισε να κερδίσει με το καλημέρα τον φωτογραφικό και τηλεοπτικό φακό… Εξάλλου η νεαρή διαγώνιος «γράφει» απίστευτα στον φακό και άπαντες ελπίζουν να…. «λάμψει» και στο γήπεδο του Ρέντη.

Η 27χρονη διαγώνιος, την οποία ο Ολυμπιακός φρόντισε να παρουσιάσει επιλεκτικά σε “εκλεκτούς” εκπροσώπους του Τύπου, αποκλείοντας τους υπόλοιπους, στις παρθενικές της δηλώσεις ως “ερυθρόλευκη” έδειξε «φτιαγμένη» για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τις νταμπλούχες να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Νέσοβιτς έδειξε αρκετά ενήμερη για τον Ολυμπιακό και το που ήρθε υπογραμμίζοντας «Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ από την πλευρά μου. Διότι μόνο έτσι μπορείς να παίξεις σε αυτή την ομάδα» και συμπλήρωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα εδώ. Αυτό έχει να κάνει με την επιλογή. Διότι το κίνητρο για την επιλογή μου είναι απλό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Οι πρώτες πληροφορίες της Νέσοβιτς όταν τις έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό ήρθαν  από την φίλη της Γιοβάνα Βέσοβιτς, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πειραϊκό Σύλλογο.

«Μίλησα με την Βέσοβιτς. Και μου είπε μόνο καλά πράγματα. Για τον προπονητή, τη διοίκηση, το σύλλογο και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δεν της είπα, όμως, ότι θα έρθω κι έπαθε… πλάκα όταν με είδε στην Ελλάδα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Σέρβα διαγώνιος.

Το ντέρμπι αιωνίων στην Κυψέλη δεν είναι μακριά πλέον και η Νέσοβιτς έδειξε έτοιμη να αγωνιστεί… «Θυμάμαι, είχα παίξει πριν 8 χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Ερυθρό Αστέρα. Μου αρέσει που υπάρχει πάθος στα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό» και συμπλήρωσε «ανυπομονώ να αγωνιστώ κόντρα στον Παναθηναϊκό».