Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς στην Κηφισιά

Ο Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς στην Κηφισιά

Ο 27χρονος Σέρβος ακραίος Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Κηφισιάς. Οι πρώτες ημέρες στην ομάδα και η προετοιμασία είναι καλές και μέρα με τη μέρα θα πιέζουμε τους εαυτούς μας ακόμα περισσότερο. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας είναι γεμάτη από αγωνιστικές προκλήσεις και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και εύχομαι να έχουμε την υγεία μας, για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους φίλους της ομάδας και του βόλεϊ», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο νεοαποκτηθείς άσος.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Σέρβος ακραίος (31/01/1997, 1,97 μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ήδη πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς πέρα από αυτό της Σερβίας, έχει αγωνιστεί στην Τουρκία και την Φινλανδία.

Ο 27χρονος ακραίος με τις ικανότητές του αναμένεται να βοηθήσει την Κηφισιά στην επίτευξη των στόχων της στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Προηγούμενες ομάδες

2023-2024: VaLePa (Φινλανδία)
2022-2023: ΙΒΒ Spor Kulubu (Τουρκία)
2021-2022: Mladi Radnik Pozarevac (Σερβία)
2017-2022: Crvena Zvezda Belgrade (Σερβία)