UNCATEGORIZED

Ο ΖΑΟΝ με το αγαπημένο του 2-2 και στο φιλικό με τον Απολλώνιο

Ο ΖΑΟΝ με το αγαπημένο του 2-2 και στο φιλικό με τον Απολλώνιο

Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας του ΖΑΟΝ δεν ανέδειξε… νικητή.

Στο Κερατσίνι ο τοπικός Απολλώνιος και ο ΖΑΟΝ (αποχώρησε στις αρχές του πρώτου σετ η Αφροδίτη Κάβουρα) ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη, πoυ βρέθηκε δις να κηνυγάει στο σκορ τις γηπεδούχες.

Παρόλο μάλιστα που ισοφάρισε ισάριθμες φορές το σκορ ο κ. Μυτσκίδης δενν έδειξε να μένει ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο ΖΑΟΝ.

«Σήμερα, συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες μας δεν ήμασταν καλά. Δεν βγάλαμε την αγωνιστικότητα που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα και είχαμε προβλήματα στην πίσω ζώνη τόσο στην υποδοχή όσο και στην άμυνα», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά το σίγουρο είναι καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και έχουμε ακόμη ένα δύο φιλικά να δώσουμε, ότι θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς.

Τα σετ: 25-19, 23-25, 25-23, 18-25

Η σύνθεση του ΖΑΟΝ: Φουμάκη, Γιοβάνοβιτς, Κάβουρα, Τικμανίδου, Κασδοβασίλη, Μητροπούλου, λίμπερο η Σπυροπούλου, Γιόλλα (λ), Μάτιου, Θάνου, Κακλαμάνου, Μανώλαινα.