DARK ROOM

Όλα τα… Φράνκα (fotos)!

Όλα τα… Φράνκα (fotos)!

Η Αλεσάντρα Φράνκα, πρώην επαγγελματίας βολεϊμπολίστρια και συμπατριώτισσα του Βραζιλιάνου συγγραφέα,  Πάουλο Κοέλιο κατάλαβε από πολύ νωρίς στη ζωή ότι πράγματι «όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις» και έκανε ό,τι χρειάζονταν για να φτάσει εκεί που ονειρεύονταν…

107 506 alessandra-franccca7a-bds-parte-2-56

Γεννημένη πριν από 31 χρόνια στο Σάο Πάολο έζησε μία ήσυχη παιδική ηλικία, όπου με την αγάπη της οικογένειάς της και την καθοδήγηση της ψυχοθεραπεύτριας μητέρας, έβγαλε αβίαστα όλα τα ταλέντα της.

AlessandraFranca2 alessandra-franccca7a-bds-parte-2-1  alessandra-franccca7a-bds-parte-2-38

Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια, όπου με το γκρουπ «Bandorama» τραγουδούσε για 5 χρόνια από  heavy metal έως ποπ και Classic Rock τραγούδια σε διάφορες συναυλίες, φεστιβάλ και νυχτερινά μαγαζιά.

1 106  eu

Παράλληλα, λόγω ύψους (1.80μ), η σέξι Αλεσάντρα έπαιξε επαγγελματικά βόλεϊ σε ομάδες της Federação Paulista, όπου πέρα από τις επιδόσεις της στο φιλέ, προκαλούσε απ’ το… ζέσταμα κιόλας, αναστάτωση και “φούντωμα” στους θεατές με το λίκνισμα του καλογυμνασμένου της κορμιού.

ALE 2015 alessandra-franccca7a-bds-parte-2-16 

Στα 20 χρόνια της, την ανακάλυψε ένα “κυνηγός” μοντέλων, ο οποίος απ’ την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως είχε βγαλει… λαβράκι!  Με τις προτάσεις να πέφτουν “βροχή” και την Αλεσάντρα  με διαβατήριο το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα, ζούσαν αμφότεροι μεγάλες στιγμές.

Imagem 1002  alessandra-franccca7a-bds-parte-2-3

Εκεί όμως που… άναψε φωτιές ήταν όταν το εντυπωσιακό μοντέλο δέχθηκε πρόταση γνωστής ιστοσελίδας της χώρας της για σέξι φωτογράφιση. Φορώντας καυτά εσώρουχα ή απλά το… άρωμά της, η προκλητική Αλεσάντρα αφέθηκε στο φωτογραφικό φακό, όπου βγάζοντας όλο της τον αισθησιασμό με τις τολμηρές της πόζες “ξύπνησε” για τα καλά τις πιο τρελές ανδρικές φαντασιώσεις.

  101 3497642d6ccbed9ae5609939b10df5a8

Από εκείνη της στιγμή η καριέρα της στο χώρο του θεάματος άρχισε να παίρνει την… πάνω βόλτα. Παρά τη, λογική ζήλια, που έβγαζαν κατά καιρούς οι διάφοροι εραστές της για τη δουλειά της, εκείνη ακολουθώντας το ένστικτό της, έπειτα από διάφορές φανταχτερές εμφανίσεις ως «μούσα» ή «βασίλισσα» του Καρναβαλιού, πήγε σε οντισιόν για το  reality show «Casa Bonita 4» του καναλιού Multishow και έτσι βγήκε στο… γυαλί!

msm  ALE 2015

Στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της, έγραψε τις εμπειρίες από όσα έζησε στο προσωπικό της  blog  και μέσα απ’ το  δρόμο του διαλογισμού γνώρισε το «Ζεν» της απόλυτης ευτυχίας και τον σύζυγό της. Σήμερα η Αλεσάντρα ζει το όνειρό της ως αφοσιωμένη μητέρα δυο παιδιών και ως ώριμη γυναίκα που ξέρει πλέον τι θέλει από τη ζωή και κυρίως πως θα το αποκτήσει.

alessandra-franccca7a-bds-parte-2-12 105  alessandra-franccca7a-bds-parte-2-60 505       alessandra-franccca7a-bds-parte-2-39