Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Πρώτο φετινό ματς στου Ρέντη κόντρα στη Στρούμιτσα (19:30, COSMOTE SPORT 6HD)

Ολυμπιακός: Πρώτο φετινό ματς στου Ρέντη κόντρα στη Στρούμιτσα (19:30, COSMOTE SPORT 6HD)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, Στρούμιτσα την Τρίτη 24/9 (19:30, COSMOTE SPORT 6HD),  υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για το δεύτερο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός ONEX έχοντας το εύκολο 3-0 του πρώτου ματς, χρειάζεται μόλις δύο κερδισμένα σετ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

«Η ομάδα δουλεύει με τον σωστό τρόπο, θέλουμε τη νίκη»

Ο κόουτς Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε: «Περιμένουμε τη ρεβάνς, για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά η ομάδα δουλεύει με τον σωστό τρόπο, ώστε να πάει μπροστά. Ξέρουμε, ότι κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος στη σεζόν που βρισκόμαστε. Επομένως, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Από την άλλη, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί είναι το πρώτο ματς της σεζόν στο σπίτι μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League. Θέλουμε τον κόσμο μας σε αυτή την προσπάθεια, να είναι μαζί μας, με στόχο αυτή τη νίκη».