CHALLENGE CUP

Ολυμπιακός: Ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι κόντρα στη Στρούμιτσα (17/9, 20.00)

Ολυμπιακός: Ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι κόντρα στη Στρούμιτσα (17/9, 20.00)

Στην ευρωπαϊκή μάχη μπαίνει από νωρίς ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στα Σκόπια και την Τρίτη το βράδυ (17/9, 20.00) το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Στρουμίτσα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον α’ προκριματικό γύρου του CEV Champions League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί (COSMOTE SPORT 6 HD) και oι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους στη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την επόμενη Τρίτη (24/9).

Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στην πόλη της ανατολικής Βόρειας Μακεδονίας και είχε και την πρώτη της επαφή με το γήπεδο της Στρούμιτσα καθώς αργά το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για την πρώτη φετινή επίσημη ευρωπαϊκή «μάχη».

Ο διεθνής ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων», Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ανέφερε: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».