Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός και ΑΟ Θήρας αιτήθηκαν να μην παίξουν αγώνες κατάταξης!

Παναθηναϊκός και ΑΟ Θήρας αιτήθηκαν να μην παίξουν αγώνες κατάταξης!

Παναθηναϊκός και ΑΟ Θήρας συνέναισαν -αποστέλλοντας εγγράφως αίτημα- ότι δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 3-4 και η ΕΟΠΕ έκανε αποδεκτό το αίτημά τους!

Έτσι, βάσει την κατάταξη της κανονικής περιόδου ο ΑΟ Θήρας καταλαμβάνει την 3η θέση και ο Παναθηναϊκός την 4η άνευ αγώνων κατάταξης. Αντιστοίχως θα βγουν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά δεν φαίνεται οι δυο ομάδες να πήραν την απόφασή τους με γνώμονα τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. στη συνεδρίαση της την Παρασκευή 11 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη:

1. Το αίτημα των σωματείων Α.Ο. Θήρας και Παναθηναϊκό Α.Ο. για τη μη διεξαγωγή αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών.

2. Το άρθρο 23 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων

3. Την κατάταξη των χωρών στα Κύπελλα Ευρώπης 2025-2026

Αποφάσισε τη μη διεξαγωγή των αγώνων για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών και την κατάταξη των δύο σωματείων σύμφωνα με τον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος, ως εξής:

3η θέση: Α.Ο. Θήρας
4η θέση: Παναθηναϊκός Α.Ο.