Παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία αδικήθηκε αγωνιστικά την περασμένη σεζόν, ο έμπειρος μπλοκέρ στο φινάλε -όταν του δόθηκε η δυνατότητα- έδειξε ότι ήταν ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των “πρασίνων”. Η αγωνιστικότητά του αλλά και η στάση του μέτρησε και ο Πετρέας ανανέωσε με τον ΠΑΟ.

«Η ανανέωση μιας συνεργασίας αποδεικνύει την ικανοποίηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα είμαστε μαζί για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, με περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.Εύχομαι σε όλες και όλους να έχουμε υγεία και πολλές χαρές. Συνεχίζουμε!», ανέφερε ο πολύπειρος άσος.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τον Γιώργο Πετρέα.

Ο πολύπειρος κεντρικός θα αποτελεί και φέτος έναν από τους «πύργους» του «τριφυλλιού» και αναμφίβολα και πέρυσι ήταν καθοριστική η συμβολή του.