A2

Με Πασαλίδη στην Α2 ο Άθλος Ορεστιάδας

Με Πασαλίδη στην Α2 ο Άθλος Ορεστιάδας

Με τον Γιώργο Πασαλίδη θα πορευθεί στην Α2 ο Άθλος Ορεστιάδας καθώς οι «βυσσινί» του Έβρου ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Η αλλαγή κατηγορίας έφερε και αλλαγή προπονητή στον Άθλο. Η ομάδα της Ορεστιάδας αφού έλυσε την συνεργασίας της και ευχαρίστησε τον Κώστα Ντινούδη για την μέχρι τώρα συμβολή του, προχώρησε στην ανακοίνωση του Γιώργου Πασαλίδη.

Ο Γιώργος Πασαλίδης έχοντας διατελέσει προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στην Α1 και στην Α2, αλλά και στις ακαδημίες των «πράσινων» (όπου ήταν μέχρι σήμερα),  αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άθλου και με την εμπειρία και τις παραστάσεις που διαθέτει καλείται να οδηγήσει την ομάδα του Έβρου στις επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του Άθλου

«Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας  για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2016 2017 με τον έμπειρο προπονητή Πασαλίδη Γεώργιο παλιό αθλητή του βόλεϊ ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής για πολλά έτη στην Α1 και Α2 εθνική κατηγορία ανδρών και πολυνίκης προπονητής σε πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και παίδων,  ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας στην Α2 εθνική κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε  στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας».

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...