Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πασαρέλα» στη Νάξο με 23 υποψήφιες!

«Πασαρέλα» στη Νάξο με 23 υποψήφιες!

Ένδοξες περσινές μέρες αναβιώνουν εδώ και μερικά 24ωρα στη Νάξο, καθώς λίγα λεπτά πριν από τη σημερινή (15.00) συγκρότηση σε σώμα της δυναμικής νεοεκλεγείσας διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, περίπου δύο… ντουζίνες είναι οι  υποψήφιες αθλήτριες που συζητάνε να αγωνιστούν στο “καμάρι του νησιού.

Mε ένα χαμόγελο… μέχρι τα αυτιά ο team manager της περσινής ομάδας, Δημήτρης Βιτζηλαίος, επέστρεψε για τα καλά στα καθήκοντά του και είναι ο άνθρωπος, που μετά την πρόσφατη παραίτησή του, συνεχίζει να “τρέχει” τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση από πέρυσι. Ωστόσο με δεδομένο ότι το φετινό μπάτζετ θα είναι σαφώς πιο χαμηλό από πέρυσι, η προσπάθεια δημιουργίας μίας εξίσου ανταγωνστικής ομάδας με την περσινή, αποτελεί ακόμη πιο δύσκολο εγχείρημα για όλους .

Κι αν πέρυσι στην υπέροχη εκδήλωση του Πανναξιακού, είχαμε 11 ομορφα κορίτσια- εκπρόσωποι των ομάδων τους να παρελαύνουν στο ντεφιλέ μόδας που φιλοξενήθηκε στο περιθώριο της κλήρωσης  της Α1 Γυναικών, φέτος το τηλέφωνο του Βιτζηλαίου έχει πάρει… φωτιά από τις επαφές που έχει κάνει μεχρι τώρα και τις διαπραγματεύσεις με συνολικά 23 υποψήφιες άσους της ομάδας!