CHALLENGE CUP

Πιθανοί αντίπαλοι στο Challenge Cup για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Πιθανοί αντίπαλοι στο Challenge Cup για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός κινείται και φέτος με σταθερή επιλογή το Challenge Cup και  για το λόγο αυτό δεν πήρε θέση στο CEV Cup επιλέγοντας την 3η τη τάξει διοργάνωση την οποία «κυνηγά» ως προς τη διάκριση τα τελευταία χρόνια.

Συμμετοχή στο Challenge Cup έχουν και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Κηφισιά ενώ δικαίωμα θα αποκτήσει και ο Πήγασος Πολίχνης σε περίπτωση κατάκτησης του Βαλκανικού.

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες και μόνο που υπάρχει η ιταλική Λούμπε, η πολωνική Λούμπιν, η βουλγάρικη Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, η γαλλική Τουρκουά καταλαβαίνει κανείς ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος.

CHALLENGE CUP: Γκρατς, Μενέν, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, Καστέλα, Όσιγεκ, Μεντιμούρτζε, Κλάντνο, Καρλοβάρσκο, Σορία, Μελίγια, Τενερίφη, Σαν Ρόκε, Ταρτού, Πάρνου, Κλάκσβικ, Ακά, Τουρκουά, Χέρσινγκ, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Παναθηναϊκός, Σεκεσφέχερβαρ, Χβεραγκέρντι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λούμπε, Στρόσεν, Μπάρτρενγκ, Λορεντσβάιλερ, Χρόνινχεν, Λίνε, Τρόμσο, Λούμπλιν, Μπαστάρντο, Σπόρτινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ζαλάου, Μούρσκα, Τόπολα, Νέφελς, Γενέβη, Μιγιάβα, Κομάρνο, Ανκάρα, Χόροντοκ, Ζότιμιρ, Ρεσετιλίβκα