ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΖΑΟΝ;

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΖΑΟΝ;
Nέος πρόεδρος του ZAON αναδείχτηκε ο Νικόλας Κανελλόπουλος μετά την ολοκλήρωση της γενικής τακτικής συνέλευσης που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.
Η συνέλευση ξεκίνησε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απελθούσης διοίκησης (εγκρίθηκαν ομόφωνα αμφότεροι και απαλλάχθηκαν τα μέλη του ΔΣ) και κατόπιν προχώρησε η εκλογική διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε στις 18:00.
Μετά την καταμέτρηση των ψήφων ο κ. Κανελλόπουλος (που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος) έλαβε 61 σταυρούς.
Στο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται ως τακτικά μέλη οι (σε παρένθεση οι ψήφοι που έλαβαν):
Ιωσήφ Ιερωνυμακης (48)
Άννα (Αννίτα) Γεωργίου – Κωστακοπούλου (39)
Νικόλαος Τσεγκής (36)
Ιωάννης Καπάτσος (35)
Χαρίκλεια Γουναρίδη (31)
Κωνσταντίνος Ραυτόπουλος (31)
Ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι:
Μιχαήλ Ξυνόγαλος
Βασίλειος Σταυριανόπουλος
Νίκος Πικουλής
Λίγα Λόγια για το νέο πρόεδρο:

Γέννημα θρέμμα Κηφισιώτης, ο ΖΑΟΝ, όπως συνηθίζει να λέει, είναι συνυφασμένος με όλες τις εικόνες που απέκτησε από παιδί στο Ζηρίνειο, από την εποχή που ακόμα το ταρτάν ήταν άγνωστο είδος.

Ερασιτέχνης αθλητής ο ίδιος, απετέλεσε μέλος των σχολικών ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, κυρίως όμως στίβου (100μ, μήκος και τριπλούν). Στα φοιτητικά του χρόνια στην πόλη που σπούδαζε, έπαιζε και στην τοπική ομάδα μπάσκετ στην ερασιτεχνική κατηγορία. Αργότερα τον κέρδισε η ιππασία της οποίας υπήρξε αθλητής για 25 χρόνια.

Έκτοτε δεν σταμάτησε να ασχολείται διοικητικά με τον αθλητισμό σε επίπεδο Συλλόγων και Ομοσπονδιών, αλλά και με ζωντανή ακόμα την μνήμη ως εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Μετά από μία πετυχημένη 9χρονη διαδρομή, η τωρινή του ΖΑΟΝ Πρόεδρος Κα Άννα Κορογιαννάκη αναγνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες που προκύπτουν από την ανάληψη των καθηκόντων της ως Αντιδημάρχου Κηφισιάς, ενθάρρυνε τον Νικόλα Κανελλόπουλο να ασχοληθεί και να συμβάλλει και αυτός στην προσπάθεια διαχρονικής επιτυχούς πορείας του ΖΑΟΝ, διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία.

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/09/2024

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής  που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θανάση Στράντζαλη,...