Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ποντάρει στη βοήθεια του… κοινού ο ΠΑΟΚ

Ποντάρει στη βοήθεια του… κοινού ο ΠΑΟΚ

Πρόσκληση στον κόσμο του απευθύνει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, προκειμένου η νταμπλούχος ομάδα με τη συμπαράσταση των οπαδών της να διατηρήσειτο αήττητο και στα δύο επόμενα εντός έδρας δύσκολα ματς αυτής της εβδομάδας με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ

“Όπως γνωρίζεις η ομάδα μας μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας κάνοντας το 4Χ4. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 24/11 και ώρα 19:00, και την Κυριακή 29/11 και ώρα 18:00 με την Κηφισιά , για τα οποία οι παίκτες του Νικολάι Ζελιάσκοφ έχουν ανάγκη την απόλυτη στήριξη σου προκειμένου να κρατήσουν απόρθητη την έδρα μας.

Οι παίκτες μας περιμένουν την παρουσία σου και την βοήθεια σου.
– Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ σ΄όλο το γήπεδο και 10 ευρώ στη ΘΥΡΑ VIP.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες της Volleyleague (περιλαμβάνονται και τα πλέι οφ) και τις δύο πρώτες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής: Απλά: 50 ευρώ, Silver : 100 ευρώ, Gold VIP : 250 ευρώ

Σας περιμένουμε για να ενισχύσετε την ομάδα όπως μόνο εσείς ξέρετε!