DARK ROOM

Πρόλαβαν την πυρκαγιά στο μέχρι πρότινος «Σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία

Πρόλαβαν την πυρκαγιά στο μέχρι πρότινος «Σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία

Από τον κίνδυνο των πυρκαγιών φαίνεται να μην μπορούν να γλιτώσουν ή έστω να αποφύγουν τον κίνδυνο οι αθλητικές υποδομές.

Φέτος το καλοκαίρι κινδύνευσαν οι εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στο ΣΕΦ ενώ την περασμένη εβδομάδα η φωτιά έφτασε στην Πεντέλη όπου κατέστρεψε το κλειστό της Νέας Πεντέλης ενώ “έγλειψε” στα πέριξ τα γήπεδα μπιτς βόλεϊ των Πένυ και Δήμητρα Καραγκούνη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής πλησίον των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (μέχρι πρότινος το Σπίτι του Βόλεϊ και νυν έδρα της Ξιφασκίας) στην Παιανία για να επιβεβαιώσει ότι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε αυτήν την χώρα -όταν δεν μαραζώνουν- βρίσκονται στο έλεος της φωτιάς αφού είναι να απορεί κανείς πως γίνεται επιχειρησιακά οι αρμόδιοι φορείς (σ.σ εννοείται και οι Δήμοι) να μην γνωρίζουν τις δομές που υπάρχουν κατά τόπους.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο από το drone αποτυπώνει την έναρξη της πυρκαγιάς, που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο εμπρησμού ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου οι απώλειες περιορίστηκαν σε μόλις 200 τμ χαμηλής βλάστησης και τρία ελαιόδεντρα.