Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πρώτη» για τα αναπτυξιακά του Φλοίσβου

«Πρώτη» για τα αναπτυξιακά του Φλοίσβου

Την πρώτη συγκέντρωση των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας πραγματοποίησε ο ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου.

Εκπρόσωποι της διοίκησης παραβρέθηκαν στο «ραντεβού» των νεαρών αθλητών, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του συλλόγου και τους ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Κοψαχείλας», στην έναρξη των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων παραβρέθηκαν σχεδόν 30 παιδιά, τα οποία τέθηκαν άμεσα υπό τις οδηγίες των υπευθύνων του ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου.

Υπεύθυνος του αναπτυξιακού τμήματος του ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου είναι ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Ουτζής και πλαισιώνεται από τους προπονητές Ανδρέα Γερονίκο και Νίκο Χριστόπουλο, τον κ. Ιωάννη Αλεξίου που έχει αναλάβει το ρόλο του εφόρου και τον κ. Βατίστα Μελέτη, που είναι το διοικητικό στέλεχος του αναπτυξιακού τμήματος του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης των αναπτυξιακών τμημάτων του ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου έχουν προγραμματιστεί οι εξής δράσεις:

– Επισκεψιμότητα στα σχολεία: Έπειτα από σχετική άδεια που έχει λάβει το σωματείο από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στα σχολεία του Δήμου, αναζητώντας αθλητές και αθλήτριες, που θα θελήσουν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

– Τουρνουά Grass Volleyball: Στο προσεχές διάστημα θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες και οι ημερομηνίες για τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά από τον ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου.

– Σειρά επαφών και συζητήσεων με όλα τα σωματεία βόλεϊ της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να διευρυνθούν οι καλές σχέσεις, αλλά και να δημιουργηθούν οι ιδανικές εκείνες συνθήκες, που θα επιτρέψουν την βελτίωση των προϋποθέσεων για την ανάπτυξη του βόλεϊ σε επίπεδο τόσο αναπτυξιακών τμημάτων, όσο – και πολύ περισσότερο – των ανδρών.