Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Scarface» Τζήκας αλά… Πατσίνο (foto)!

«Scarface» Τζήκας αλά… Πατσίνο (foto)!

Δεν υπάρχει μάχη χωρίς τραύματα ή σημάδια στους εμπλεκόμενους. Ακόμη κι αν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτοί κάθονται στον… πάγκο.

Ο team manager του ΠΑΟΚ, απέκτησε μετά τη λήξη του ματς, μια ακόμη… πληγή, που για λίγες μέρες τουλάχιστον θα του θυμίζει την μακράν πιο παλικαρίσια  κατάκτηση τίτλου του συλλόγου του!

Στον 3ο τελικό του Ρέντη ο “Scarface” Αχιλλέας Τζήκας παρακολούθησε το συναρπαστικό τάι μπρέικ από τα αποδυτήρια. «Για γούρι», όπως ισχυρίστηκε μετά το break, αλλά η “περδικούλα” του μόνο ξέρει τι τράβηξε… Φούσκωνε, ξεφούσκωνε από αγωνία στον πάγκο και έτσι αναψοκοκκινισμένο που τον έβλεπες, νόμιζες  θα σκάσει!

tzikas 1

Στον 5ο τελικό όμως, ακόμη και με τον «λαβωμένο» Στάροβιτς σε ρόλο ασπρόμαυρου… τοτέμ δίπλα του, αν και… ατσαλάκωτος από το άγχος του ματς αλλά και τα εκτοξευθέντα αντικείμενα της κερκίδας, τραυματίστηκε στα αποδυτήρια.

Σε έναν από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών του Ελγκέτα, κατά την παράδοση της κούπας από την ΕΣΑΠ, το «πολύτιμο αντικείμενο του πόθου» της χρονιάς, χτύπησε στο πρόσωπο τον άνθρωπο του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στις φωτό να του αφήσει ως “παράσημο” της… μάχης μία «γλυκιά» πληγή, θυμίζοντας κάτι από την εμβληματική ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα και τον εκπληκτικό Αλ Πατσίνο σε ρόλο “Τόνι Μοντάνα”.