DARK ROOM

Sexy κι όποιος αντέξει ο «ύμνος» του Mουντοβόλεϊ

Sexy κι όποιος αντέξει ο «ύμνος» του Mουντοβόλεϊ

Το Volleyplanet σας φέρνει σε αν-επίσημη πρώτη στην Ελλάδα το τραγούδι που θα χορέψουν στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας οι κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου και θα ξεσηκώσει χιλιάδες θεατές στις κερκίδες και όχι μόνο!

Μπορεί να μην έχουν την λάμψη της Sakira που με το “Waka Waka”  μάγεψε τους φίλους του “βασιλιά των σπόρ” στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής ή το «καυτό» κορμί της εκρηκτικής Πορτορικάνας, Τζένιεφερ Λόπεζ, που έκοψε την ανάσα των θεατών στο Μαρακανά τραγουδώντας στο πλευρό του Pitbull το «We Are One (Ole Ola)» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο έχουν κι αυτοί κάτι το …. Sexy!

Ο λόγος φυσικά για το 5μελές  “made in Japan” boyband «Sexy Zone»που θα ερμηνεύσει το “Cha-cha-cha Champion”, το επίσημο τραγούδι του Μουντοβόλεϊ Γυναικών 2015, από τις 22 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Το ομώνυμο single του επίσημου τραγουδιού των νεαρών Kento Nakajima, Fuma Kikuch, Shori Sato, So Matsushima και Marius Yo, που θα «ντύσει» μουσικά την σπουδαία αυτή διοργάνωση της FIVB θα κυκλοφορήσει επισήμως στην αγορά την 1η Ιουλίου 2015. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι «Sexy Zone» υποστηρίζουν με τραγούδι τους μια διοργάνωση του βόλεϊ, καθώς στο ντεμπούτο τους είχαν τραγουδήσει το 2011 το επίσημο θέμα του World Cup ανδρών- γυναικών.

Πάμε λοιπόν να μάθουμε τους λιγοστούς στίχους που είναι στα αγγλικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι να το τραγουδήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί με εκατομμύρια φίλους του γυναικείου βόλεϊ σε όλο τον κόσμο.

CHA-CHA-CHAチャンピオン
CHA-CHA-CHAチャンピオン

(Stand up!)立ち上がれよみんな
(Get up!)大きな声で叫ぼう
(Stand up!)今すぐ涙拭いて
(Get up Get up!)夢に向かって行こう

未来を掴む為に僕らは出会った
ここからワン・ツー・スリーで
さあ元気出して
波に乗ってこうぜ

Let’s Go Everybody!
Come Onガンバレ
その笑顔キラリチャンピオン
So Let’s Go Everybody!
Come Onガンバレ
その壁を超えろチャンピオン
皆んながーつになれば明日が見える

So Baby
So Let’s Go Everybody!
Come Onガンバレ
その夢がCHA-CHA-CHAチャンピオン
CHA-CHA-CHAチャンピオン

https://www.youtube.com/watch?v=7r73CQAyUmU