DARK ROOM

«Συμβολικά» tattoo και μπάνια στην Κρήτη για δυο Πολωνούς Ολυμπιονίκες (fot)

«Συμβολικά» tattoo και μπάνια στην Κρήτη για δυο Πολωνούς Ολυμπιονίκες (fot)

Μπορεί να έφτασε μία ανάσα από το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και τελικά η παρέα του N’ Γκαπέ να του πήρε “τη μπουκιά από το στόμα”, ωστόσο το να κερδίζεις το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα σου μετά από 48 χρόνια δεν είναι και μικρή υπόθεση για τον Πολωνό διεθνή Λούκας Κατσμάρε, που περνάει οικογενειακώς τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο 30χρονος νέος διαγώνιος της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Γιαστρέμπσκι, εδώ και λίγες μέρες μετά το Παρίσι, επέλεξε την Ελλάδα και το υπέροχο νησί της Κρήτης για να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν της Plus Liga.

Η συμμετοχή όμως στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη παραμένει πάντα στη μνήμη κάθε αθλητή, ωστόσο  ήθελε τη “σφραγίδα” του Παρισιού να την έχει ανεξίτηλη και στο κορμί του, θυμίζοντάς με “όλο του το είναι” πως αυτός και οι συμπαίκτες του χάρισαν στην Πολωνία το δεύτερο Ολυμπιακό της μετάλλιο στο βόλεϊ Ανδρών, μετά από αυτό του Μόντρεαλ (1976).

Έτσι λοιπόν ο θηριώδης 30χρονος μπόμπερ” “χτύπησε” ένα tattoo με το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, τους 5 Ολυμπιακούς κύκλους και το σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Πύργο του Άιφελ.

Μαζί πάντως με τον Κατσμάρε στην Κρήτη, μια εβδομάδα μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παρίσι, χαλαρώνει επίσης οικογενειακώς ο κολλητός και πρώην συμπαίκτης του στην Κυπελλούχο Ζάκσα, ο  διεθνής λίμπερο, Πάβελ Ζατόρσκι.