Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Συνελήφθη πρώην άσος της Α2 Ανδρών για σεξουαλικό εκβιασμό

Συνελήφθη πρώην άσος της Α2 Ανδρών για σεξουαλικό εκβιασμό

Υπό κράτηση βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στις ρωσικές φυλακές ο Ρώσος πρώην ακραίος της Άθλησης Μυτιλήνης Aleksandr Khripun, που συνελήφθη στο Οντιντσόβο  για σεξουαλικό εκβιασμό στο διαδίκτυο, γνωστό και ως «sextortion».

Ο 26χρονος «Σάσα», όπως είναι το χαϊδευτικό του υψηλόσωμου (2.05μ) παίκτη που τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην ομάδα της Λέσβου καταλαμβάνοντας την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, βρήκε στο διαδίκτυο  γυμνές φωτογραφίες μιας  23χρονης κοπέλας.

Στη συνέχεια της έγραψε σε μήνυμα ότι για περίπου 42.000 ευρώ (4 εκ. ρούβλια) θα μπορούσε να τις εξαφανίσει από όλες τις ιστοσελίδες που υπάρχουν. Η κοπέλα αρχικά συμφώνησε, αλλά μετά από λίγο διάστημα κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης και απευθύνθηκε στη αστυνομία, με τις αρχές να περνάνε χειροπέδες στον Khripun.

Αυτή είναι η 3η φορά που ο «Σάσα» έχει μπλεξίματα με το Νόμο, καθώς είχε καταδικαστεί το 2018 και το 2022 για  εκβιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά, ο αθλητής αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρώσος ακραίος, εκτός από την πατρίδα του είχε αγωνιστεί επίσης σε Ισπανία (Club Voleibol 7 Islas) αλλά και Κύπρο, στην Αναγέννηση Δερύνειας τη σεζόν 2018-2019, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Μέλκα.