Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σμαραγδής : «Θέλω να παραμείνω»

Σμαραγδής : «Θέλω να παραμείνω»

Την θέλησή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Σμαραγδής κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Nova «Στο Φιλέ»…

Η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ συνοδεύθηκε με την επιστροφή του στους τίτλους, καθώς η παρουσία του στους «ασπρόμαυρους» ήταν καθοριστική για την πορεία της ομάδας στα play-off.

Ο Νίκος Σμαραγδής με την εμπειρία του και το πάθος του κόντρα στον Φοίνικα Σύρου να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατάμεστη Πυλαία και να γράφει ιστορία με τους 8 τίτλους του με 4 διαφορετικές ομάδες (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΠΑΟΚ).

Ο διεθνής κεντρικός η απόδοση του οποίου στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό ήταν βαρόμετρο για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στο Φιλέ» της Nova  μιλώντας για το ρεκόρ του αλλά και την παρουσία του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μια παρουσία που όπως ο ίδιος υπογράμμισε θέλει να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω πάρα πολύ να παραμείνω κάτω από αυτή τη στέγη γιατί για εμένα ο βασικός λόγος της εισόδου μου στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που καλώς η κακώς δεν πήγα το καλοκαίρι, ήταν ο κόουτς και ο πρόεδρος».