Σταθερά στα «πράσινα» Μεταξά-Χατζηευστρατιάδου
28/05/2024 21:26
Την παραμονή των δίδυμων “πύργων” και “παλιοσειρών” του Παναθηναϊκού, της Ναταλίας Μεταξά και της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου, ανακοίνωσε και τυπικά ο Ερασιτέχνης.
Ο Νέσιτς είχε δώσει από την αρχή το “πράσινο” φως για τη Μεταξά ενώ η Χατζηευστρατιάδου αξίζει να σημειωθεί ότι είχε από πέρυσι ενεργό συμβόλαιο και για τη σεζόν 2024-25. Ωστόσο, έγιναν ορισμένες διαβουλεύσεις με τη διοίκηση και με τις δυο πράσινες οι οποίες παρέμειναν “σπίτι” τους.
Η ανακοίνωση για τη Ναταλία Μεταξά
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Μεταξά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.
Η κεντρική του Παναθηναϊκού θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για έκτη χρονιά και να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ναταλία Μεταξά ανέφερε: «Έκτος χρόνος στην ομάδα και τι έμεινε να πω πέρα από το ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μένω σπίτι μου! Ευχαριστώ άλλη μια χρονιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου η διοίκηση και ο προπονητής. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».
Η ανακοίνωση για την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.
Η «πράσινη» κεντρική παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για ακόμη μία χρονιά και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα για την επίτευξη των στόχων του.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χατζηευστρατιάδου ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα είμαι για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που γνωρίζω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα»