Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην τελική ευθεία για τα Νομίκεια 2024

Στην τελική ευθεία για τα Νομίκεια 2024

Για ακόμα μια χρονιά, ο ΑΟ Θήρας διοργανώνει το τουρνουά «Νομίκεια 2024» που με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Μίλωνα η διοργάνωση υπόσχεται ωραίες αναμετρήσεις και μια δυνατή προετοιμασία για τις ελληνικές ομάδες. Παράλληλα, το τουρνουά θα παρακολουθήσει και ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ως βουλευτής Κυκλάδων τιμά πάντα την εκλογική του περιφέρεια.

Η ανακοίνωση του ΑΟΘ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει τη διοργάνωση του τουρνουά «Νομίκεια 2024», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας την 1η και 2α Οκτωβρίου.

Το τουρνουά θα φιλοξενήσει κάποιες από τις πιο δυναμικές ομάδες του ελληνικού βόλεϊ, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Μίλωνας και ο Πανιώνιος, σε αγώνες που θα αποτελέσουν την ιδανική προετοιμασία λίγο πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι το τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, συνοδευόμενος από τέσσερις σπουδαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Η παρουσία τους θα προσδώσει μια ξεχωριστή αίγλη στις εκδηλώσεις, ενισχύοντας τη σημασία του αθλητισμού και προβάλλοντας πρότυπα αριστείας, αγωνιστικότητας και ήθους για τους νεότερους αθλητές και αθλήτριες.

Οι Ολυμπιονίκες, με το προσωπικό τους παράδειγμα, θα εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τις αξίες του αθλητικού πνεύματος και την επιμονή για την επίτευξη υψηλών στόχων.

Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν και να απολαύσουν υπέροχα παιχνίδια, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Οι ομάδες υπόσχονται αγώνες υψηλού επιπέδου και συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον αθλητισμό και την ομάδα μας!

Σας περιμένουμε!

Δελτίο Τύπου – Α.Ο. ΘήραςΟ Αθλητικός Όμιλος Θήρας έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει τη διοργάνωση του τουρνουά…Δημοσιεύτηκε από A.O ΘΗΡΑΣ στις Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024