CEV CUP

Στο CEV Cup o Μίλωνας που δεν καταλαβαίνει από μεγαθήρια

Στο CEV Cup o Μίλωνας που δεν καταλαβαίνει από μεγαθήρια

Τους υποψήφιους αντιπάλους τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της σεζόν 2024/25 στο CEV CUP είναι σε θέση να γνωρίζει από σήμερα και ο Μίλωνας που δεν κάνει… εκπτώσεις στις δηλώσεις συμμετοχής του και φέτος –παρά τα μεγαθήρια- ελπίζει σε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Εξάλλου, η ομάδα του Σάκη Ψάρρα πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού και έχει δείξει ότι σκέπτεται εντελώς διαφορετικά ως προς τις επιλογές των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων» αφού δεν φοβάται να πάρει ρίσκο.

Βέβαια, το φετινό CEV Cup έχει ήδη τα δικά του μεγαθήρια όπως την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο, την Ζιράτ του κορυφαίου Ματ Άντερσον καθώς και την κάτοχο του περυσινού CEV Cup, Ρεσόβια, αλλά ο Μίλωνας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

CEV CUP: Χάρτμπεργκ, Ζαντρούγκα, Λίντεμαν, Λέουβεν, Οζντάκ, Ντέγια Μπουργκάς, Παφιακός, Φρίντεκ-Μίστεκ, Λβι Πράγα, Σασταμάλα, Ναντ, Τουρ, Φριντριχσάφεν, ΜΙΛΩΝ, Τρεντίνο, Άπελντορν, Ρεσόβια, Γκαλάτι, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Κάμνικ, Μάριμπορ, Βοϊβοντίνα, Άμρισβιλ, Λωζάνη, Ζιράτ, Γαλατάσαραϊ

CEV CUP
16/07/2024

CEV Cup: Περιμένει αντίπαλο ο Μίλων

Τον πρώτο του αντίπαλο στη φάση των «32» του CEV Cup θα χρειαστεί να περιμένει  την ολοκλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ για να μάθει ο Μίλωνας...