DARK ROOM

Τα… πέταξαν ΌΛΑ για καλό λόγο (Fotos)!

Τα… πέταξαν ΌΛΑ για καλό λόγο (Fotos)!

Οι βολεϊμπολίστες της ιταλικής ASD Volley Gattinara φωτογραφήθηκαν όπως τους… γέννησε η μανούλα τους και το διασκέδασαν πολύ!

Για να παρουσιαστεί ένας άντρας γυμνός σε… κοινή θέα σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος! Είτε… θρησκευτικοί (πχ βάφτιση), είτε… σεξουαλικοί (…), είτε… φιλικοί (πχ χαμένο στοίχημα), είτε καιρικοί (πχ… ηλιοθεραπεία, γυμνισμός), είτε θεατρικοί (πχ “Άντρες έτοιμοι για όλα”, είτε χαρτοπαικτικοί (πχ strip poker), είτε φιλανθρωπικοί (πχ ημερολόγιο)!

VOLLEY_GATTINARA 1

Ο λόγος λοιπόν που η ιταλική ομάδα της επαρχίας Βερτσέλι αποδεχόμενη την πρόταση του διευθυντή μάρκετινγκ και πρώην διεθνούς λίμπερο, Κονσταντίνο Ρίκι, θα συνεχίσει τις φωτογραφίες αυτού του είδους, έχει να κάνει με την τελευταία περίπτωση, αφού στόχος της είναι να φτιάξει ένα ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, στο “ABC Franco Lamolinara”.

VOLLEY_GATTINARA 3

Πρόκειται για μία Ένωση Εθελοντών στην πόλη των περίπου 8.000 κατοίκων, στην περιοχή του Πιεμόντε. Ιδρύθηκε ιδρύθηκε στη μνήμη του ομώνυμου τεχνικού της Γκατινάρα, Φράνκο Λαμολινάρα, που απήχθη και σκοτώθηκε στη Νιγηρία το 2012. Ένα φιλανθρωπικό σύλλογο που χρηματοδοτεί οικογένειες της Gattinara, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, όσον αφορά τη φοίτηση των παιδιών τους.

VOLLEY_GATTINARA 2

Πέρα όμως από το φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι και μία πράξη αλληλεγγύης και στήριξης στο συμπαίκτη τους, Ματία Λαμολινάρα, γιο του αείμνηστου Φράνκο, που τα τελευταία 15 χρόνια αποτελεί θεματοφύλακα του γηπέδου “Pala Castellazzo Gattinara” και μέλος της Ακαδημίας Αθλητισμού.

volley_gattinara_ASD

Πηγή:  DAL 15AL25. GAZZETTA.IT / Elena Sandre