ΔΙΕΘΝΗ

Τελευταία σεζόν το φετινό πρωτάθλημα για Αρκάς – Επενδύει στα ταλέντα της Τουρκίας

Τελευταία σεζόν το φετινό πρωτάθλημα για Αρκάς – Επενδύει στα ταλέντα της Τουρκίας

Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλητισμού για την τουρκική Αρκάς Σπορ, που ανακοίνωσε ότι από την επόμενη σεζόν θα εστιάσει το ενδιαφέρον της στην ανάδειξη ταλαντούχων Τούρκων αθλητών.

Σε σχετική ανάρτηση  στα social media ο τουρκικός σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: “ΤΑπό τότε που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στο βόλεϊ το 2001, έχουμε πετύχει πολλές επιτυχίες. Τα πρωταθλήματα και τα τρόπαια που κατακτήσαμε στην Τουρκία και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν διατρανώσει τη φήμη μας όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και στη διεθνή σκηνή.
Αν και η κατάκτηση 4 πρωταθλημάτων Τουρκίας, 3 Κυπέλλων Τουρκίας, 1 Βαλκανικού Κυπέλλου, 1 Super Cup και 1 Challenge Cup είναι επιτεύγματα που θα θυμόμαστε πάντα με περηφάνια, αυτό που μας κάνει πιο χαρούμενους είναι να βλέπουμε τους νεαρούς αθλητές που έχουμε προπονήσει να πετυχαίνουν στην καριέρα τους και να αγωνίζονται στην εθνική ομάδα.

Σήμερα συνεχίζουμε το ίδιο πάθος. Με αυτό το όραμα, ξεκινώντας από τη σεζόν 2025-2026, πιστεύουμε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε το βόλεϊ και τη νεολαία μας ακόμα καλύτερα ως αναπτυξιακός σύλλογος στην Ligue 1, βασιζόμενοι στην τεράστια εμπειρία και το αφοσιωμένο προπονητικό  επιτελείο μας.

Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε νεαρά ταλέντα από κάθε γωνιά της Τουρκίας, να τα εκπαιδεύσουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να συνεισφέρουμε ακόμη περισσότερους παίκτες στις εθνικές ομάδες της Τουρκίας.

Δεσμευόμαστε να εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι θα μεγαλώσουν με τον αθλητισμό, θα καλλιεργήσουν υγιείς μελλοντικές γενιές και θα διατηρήσουν την αγάπη για τον αθλητισμό ζωντανή.

Ως Αθλητικός Όμιλος Αρκάς, εστιάζουμε ακόμη περισσότερο στο σύστημα ανάπτυξης των νέων μας, αγωνιζόμενοι στην Ligue 1 με τους παίκτες που έχουμε μεγαλώσει, για να διαμορφώσουμε το μέλλον του τουρκικού αθλητισμού.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους φίλαθλους, τους υποστηρικτές και όλους όσους περπάτησαν αυτό το ταξίδι μαζί μας. Είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι με τις νέες επιτυχίες που θα πετύχουμε με τους μικρούς μας αθλητές.