Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος ο Χάρτλεϊ απο τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Χάρτλεϊ απο τον ΠΑΟΚ

Τον αντικαταστάτη του Σκοτ Χάρτλει , ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το σάιτ sportsfeed και τον Δημήτρη Τυχάλα, ο Αμερικανός δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, τον προπονητή του νταμπλούχου, Νίκι Ζελιάσκοφ και πλέον μετράει ώρες στη Θεσσαλονίκη.

Η αντίστροφη μέτρηση ουσιαστικά είχε παρθεί πριν από δύο εβδομάδες όταν ο Χάρτλεϊ έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για τον γάμο της αδερφής του.

Η αρχική σκέψη ήταν να… μείνει εκεί. Ο ίδιος όμως ζήτησε να του δοθούν κάποιες δεύτερες ευκαιρίες στα φιλικά παιχνίδια προκειμένου να δείξει τι μπορεί να προσφέρει κι από τη στιγμή που δεν είχε βρεθεί αντικαταστάτης, αποφασίστηκε να γυρίσει κανονικά στην Θεσσαλονίκη.

Τελικά στους αγώνες με την Ορεστιάδα δεν έπεισε και ειδοποιήθηκε από τον Βούλγαρο τεχνικό να ψάξει να βρει ομάδα.

Το όνομα που πρώτο έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Βενεζουελανού Τόμας Ερέου (πέρασε απο Ηρακλή και ΕΑΠ), ο οποίος είχε προταθεί και στα μέσα καλοκαιριού αλλά κρίθηκε ότι δεν είναι αυτό που ήθελε η ομάδα.

Επίσης προτάθηκαν ο Αμερικάνος Γκάρετ Μουαουγκούτια και ο Βέλγος Κέβιν Κλίνκεμπεργκ που θεωρούνται καλές περιπτώσεις αλλά έχουν υψηλό κασέ.

Ο Μουαουγκούτια  που πρόπερσι είχε βρεθεί στο στόχαστρο του νταμπλούχου, αλλα τελευταία στιγμή πήγε στην Πολωνία, παίζει αυτή την εποχή στην Κίνα απ’ όπου όμως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ενώ ο Κλίνκεμπεργκ είναι βασικός στην εθνικής Βελγίου και νταμπλούχος Γαλλίας με την Τουρ, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο τσάμπιονς λιγκ και από την οποία αποχώρησε στο τέλος της φετινής σεζόν.