Thessaloniki Masters: «Μπλοκ» από το μπιτς βόλεϊ στον Κυριάκο Μητσοτάκη
29/06/2019 22:54
Απρόσμενη συνάντηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που το Σάββατο «έπεσε» πάνω στο… Thessaloniki Masters με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ να χαρίζει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας την επίσημη μπάλα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και μια διαπίστευση.
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που περιοδεύει στη Βόρεια Ελλάδα είχε προγραμματισμένη συνάντησή με βουλευτές του κόμματος του και επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Electra Palace, όπου βρίσκεται η έδρα της οργανωτικής επιτροπής του THESSALONIKI MASTERS.
Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην πρόλαβε να επισκεφτεί τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Thessaloniki Masters που ωστόσο είναι επιβλητικές και δεν περνούν απαρατήρητες αλλά είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Νεκτάριο Χαλβατζή, ο οποίος με τη σειρά του του χάρισε την επίσημη μπάλα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και μια διαπίστευση.