BEACH VOLLEY

«Τίτλοι τέλους» για τη Γερμανίδα χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο

«Τίτλοι τέλους» για τη Γερμανίδα χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο

Έπειτα από ένα εξαιρετικό ταξίδι στα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ όλου του κόσμου η καριέρα της Γερμανίδας Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λάουρας Λούντβιχ, σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται. Η 38χρονη, παρτενέρ της Λουίζα Λίπμαν, μετά από μια πρόωρη αποχώρηση από τη φάση των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού,  ανακοίνωσε λίγο μετά την πρόσφατη παρουσία της σε διεθνές τουρνουά, στο Αμβούργο, την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο προσεχές τουρνουά του 32ο γερμανικό πρωτάθλημα στο Timmendorfer Strand.

Το 32ο Γερμανικό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ στο Timmendorfer Strand, όπου από 29/8-1/9  οι 16 καλύτερες ομάδες ανδρών-γυναικών της χώρας θα παλέψουν για τον τίτλο στη Γερμανία.

Ωστόσο στην εν λόγω διοργάνωση, πέρα από τον αποχαιρετισμό της Λούντβιχ, αναμένεται οι φίλοι του μπιτς βόλεϊ να δούνε και την τελευταία «παράσταση» για δύο ακόμη θρύλους του αθλήματος, της επίσης χρυσής Ολυμπιονίκη του 2016, Κίρα Βάλκενορστ και της Ιζαμπέλ Σνάιντερ.

Όλες αυτές οι αθλήτριες έχουν κατακτήσει σπουδαίες διακρίσεις στην καριέρα τους και ασφαλώς η συναισθηματική φόρτιση και η συγκίνηση αναμένεται να πλημμυρίσουν την άμμο του  Timmendorfer.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο Σπύρος Καραχάλιος, που ως πρώην τεχνικός των Γερμανίδων πρωταθλητριών, Λάμπουρερ/Σούντε, έδωσε μεγάλες μάχες κόντρα στις Λούντβιχ/Βάλκενχορστ αποχαιρέτησε τη φίλη του Λάουρα ως εξής: