Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το κρισιμότερο βήμα στην «καυτή» Κυψέλη

Το κρισιμότερο βήμα στην «καυτή» Κυψέλη

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη του Πάσχα (14/4, 19.30/ Novasports4) στην «καυτή» -όπως αναμένεται αλλά και όπως παραδέχονται αμφότεροι- Κυψέλη!

Η ημιτελική σειρά βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με τον Παναθηναϊκό να έχει «σπάσει» την έδρα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της σειράς και το Δικέφαλο να έχει ισοφαρίσει σε 1-1. Τα χαρτιά είναι… ανοιχτά και για τις δυο ομάδες με τα τεχνικά επιτελεία να έχουν ρίξει πολύ… διάβασμα το Πάσχα και τις ομάδες να έχουν περάσει τις Άγιες μέρες στο γήπεδο προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι για την 3η αναμέτρηση, η οποία ίσως αποδειχτεί η κρισιμότερη αν αναλογιστεί κανείς ότι όποιος πάρει το προβάδισμα θα βρίσκεται μια… νίκη-ανάσα από τα τελικά του πρωταθλήματος!

Πρωτοψάλτης: «Να βράζει η Κυψέλη»!

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε για την αναμέτρηση: «Η ομάδα σαφώς και είναι κουρασμένη δεν είναι όμως κάτι που μας ανησυχεί, γιατί όταν παίζουμε, παίζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη το έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το φορμάρισμα και να παίζουμε καλά. Κάναμε αυτό που θέλαμε σπάσαμε την έδρα ενός δύσκολου αντιπάλου, πιο έμπειρου και φέραμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι μας και στη δική μας συγκέντρωση και απόδοση».

Ο εκρηκτικός «πράσινος» έστειλε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, αναφέροντα: «Εννοείται πως θα παίξει ρόλο η έδρα μας γιατί πάντα με τον κόσμο δίπλα μας παίζουμε καλύτερα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο για άλλη μια φορά να είναι δίπλα μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιά μέχρι το επόμενο, όχι απλά να δώσει το παρών του αλλά να δείξουμε όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα, τι εστί Παναθηναϊκός και Θύρα 13, ήρθε η ώρα η Κυψέλη να «βράζει» από την αρχή μέχρι το τέλος πάντα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια για όλους».

Καυτή έδρα και… μοιρασμένο άγχος

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (13/4) στην Αθήνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα –ως πρώην προπονητής των «πρασίνων»- ότι η έδρα της Κυψέλης αναμένεται να παίξει το ρόλο της: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία πολύ καυτή έδρα. Αφήνουμε πίσω τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο , που θα έχει τη στήριξη του κόσμου του,  αλλά αυτό μπορεί μοιράσει το άγχος».