A2

Τριπλή ανανέωση στον Πανιώνιο

Τριπλή ανανέωση στον Πανιώνιο

Σε τριπλή ανανέωση μεταγραφών προχώρησε ο Πανιώνιος στην Α2 γυναικών, με την έμπειρη λίμπερο Μαρία Παπαδάκη, την κεντρική Σοφία Ευθυμίου και τη νεαρή και ταλαντούχα, Φαίη Μπακοδήμου.

Αναλυτικά

«Και την νέα αγωνιστική περίδο θα αγωνίζονται με τηνκυανέρυθρη φανέλα οι Μαρία Παπαδάκη, Σοφία Ευθυμίου και Φαίη Μπακοδήμου.

Το Δ.Σ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν.

Μαρία Παπαδάκη: “Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκομαι στον πανιώνιο. Εύχομαι το ”κλίμα” να είναι ανάλογο του περσινού κ η ομάδα να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει κ αυτή τη χρόνια! προσωπικός μου στόχος είναι η ομάδα του πανιωνίου να βρεθεί ξανά στα σαλόνια της α1!ευχαριστω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ως παίχτρια κ προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου!”

Σοφία Ευθυμίου: “Για την νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσω στην ανανεωμένη και νεανική ομάδα του Πανιωνίου. Ευχαριστώ το Σωματείο και την πρποπονήτρια και εύχομαι υγεία και νίκες”.

Φαίη Μπακοδήμου:” Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω και αυτή τη χρονιά τον Πανιώνιο. Ανυπομονώ για την καινούργια σεζόν και ελπίζω με δουλειά και προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.»

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...