Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τζούριτς: «Kίνητρο παραπάνω τα 100 χρόνια»

Τζούριτς: «Kίνητρο παραπάνω τα 100 χρόνια»

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε για τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού ενώ έστειλε το μήνυμά του για την ιστορική σεζόν των 100 ετών του Πειραϊκού συλλόγου. 

«Η προετοιμασία, κατά την άποψη μου, κυλάει πολύ καλά, μέχρι στιγμής. Μια χαρά. Σίγουρα, βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς και πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι. Όχι στο 100%, αλλά σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, με στόχο να πιάσουμε το ρυθμό μας στην εξέλιξη της σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί και φέτος, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό ρόστερ και με ξένους και με Έλληνες».

«Με καινούργιο προπονητή, ο οποίος ήταν και μεγάλος παίκτης στο παρελθόν και τυχαίνει να έπαιζε στη θέση μου. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, γιατί ήταν και πολύ καλός κεντρικός, οπότε έχει εμπειρία. Γενικά, είμαστε ένα πολύ καλό και δυνατό γκρουπ και πιστεύω, ότι και φέτος, θα κατακτήσουμε πολλά. Για μένα, σαν παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και για τον κόσμο, είναι μια σημαντική χρονιά, γιατί είναι τα 100 χρόνια της ομάδας μας. Πιστεύω και θέλω να πιστεύω και γιατί όχι να πάρουμε όλους τους τίτλους, να είναι μια ξεχωριστή χρονιά, όπως θα έπρεπε να το γιορτάσουμε. Είναι ένα κίνητρο παραπάνω για εμάς τα 100 χρόνια, να πάρουμε όλα τα τρόπαια».