BEACH VOLLEY

Βίκυ-Μαρία… on fire!

Βίκυ-Μαρία… on fire!

Μετά από συγκλονιστικό αγώνα 55 λεπτών, η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη επικράτησαν με 2-1 (16-21, 23-21, 15-10) των Ισπανίδων Λιλιάνα/Μπακερίθο (Νο 5 στο ταμπλό) και προκρίθηκαν στις ‘8’ καλύτερες ομάδες των τελικών του Ευρωπαϊκό πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ που διεξάγονται στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.

Η Εθνική ομάδα γυναικών έχει… ζεσταθεί για τα καλά και παρόλο που έχασε το πρώτο σετ, στο δεύτερο διατήρησε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία και το κατέκτησε στις λεπτομέρειες. Στο τάι μπρέικ οι Ελληνίδες ήταν καλύτερες και πανηγύρισαν την 3η συνεχόμενη στο τουρνουά.

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε παίξει πολύ καλά σε όλα τα ματς, απλά ο όμιλος μας ήταν πολύ δύσκολος και έτσι ήρθαν οι δύο ήττες. Κόντρα στις Ισπανίδες, οι οποίες φέτος έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά, ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κι αυτό κάναμε», ανέφερε το ελληνικό δίδυμο  που στις 17:00 αντιμετωπίζει τις Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

«Η Γερμανική ομάδα είναι το φαβορί, δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο», σχολίασαν.