BEACH VOLLEY

Βίκυ/Πένυ: «Με πίστη και πάθος»

Βίκυ/Πένυ: «Με πίστη και πάθος»

Μετά από μια συναρπαστική Τρίτη όπου το εξαιρετικό ελληνικό δίδυμο έδειξε χαρακτήρα και πήρε δύο μεγάλες νίκες-προκρίσεις στην προκριματική φαση, του Βραζιλιάνικου Grand Slam του Ρίο ντε Τζανέιρο, ήρθε ή ώρα για να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές της κόντρα σε μεγαθήρια του τουρνουά .

Η αρχή γίνεται σε λίγες ώρες όπου οι δύο ελληνίδες ψυχάρες, θα αντιμετωπίσουν για τον Α΄όμιλο του τουρνουά, το νούμερο ένα της διοργάνωσης τις Βραζιλιάνες Αγκάθα και Μπάρμπαρα στη φυσική τους έδρα.

Για την δύσκολη πρεμιέρα η εμβληματική, Βίκυ Αρβανίτη, υποστήριξε στον Volleyplanet:

«Παίζουμε πρώτο ματς με το νούμερο ένα του τουρνουά τις Βραζιλιάνες Αγκαθα και Μπάρμπαρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε αουτσάιντερ αλλά από δω και πέρα στα παιχνίδια θέλουμε να κρατάμε ένα καλό επίπεδο στα στοιχεία που δουλεύουμε και όχι να ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα.

Ήρθαμε εδώ για να βελτιωθούμε και αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός του ταξιδιού. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό και να ευχαριστηθούμε κάθε ματς»

Η ταλαντούχα Πενυ Καραγκούνη που δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος στην μέχρι τώρα πορεία της εθνικής ομάδας, σχολίασε στον Volleyplanet:

«Δε θα μπορούσε να τελειώσει πιο όμορφα η μέρα μας αφού ήδη απ τους πρώτους μήνες της συνεργασίας μας πετύχαμε μια ονειρεμένη πρόκριση. Νομίζω ότι αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματα μας και νιώθουμε ή μια την άλλη στις κινήσεις μας μέσα στο γήπεδο, πράγμα σημαντικό για το χρονικό διάστημα που παίζουμε μαζί.

Ή πρόκριση ήταν κάτι μη αναμενόμενο αφού στόχος μας το τελευταίο 20ημερο ήταν ή βελτίωση και ή προπόνηση με άλλες ομάδες. Όμως πιστεύω ότι είναι το ιδανικό ξεκίνημα για μια χρόνια απαιτητική και με πολύ υψηλούς στόχους!»