Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ξεμούδιασμα» ΠΑΟΚ με Νίκη Αιγινίου

«Ξεμούδιασμα» ΠΑΟΚ με Νίκη Αιγινίου

Σε ένα παιχνίδι που είχε προπονητικό χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3- 1 της Νίκης Αιγινίου. Αυτό ήταν και το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον νταμπλούχο με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Νίκι Ζελιάσκοφ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Για πρώτο παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που δοκίμασε διάφορα σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες του. «Πήγαμε καλά στο κομμάτι της υποδοχής αλλά έχουμε πολύ δουλειά στην κόντρα επίθεση και στο μπλοκ.

Στόχος αυτών των φιλικών είναι να εντοπίζουμε τις αδυναμίες μας και να δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά».

Τα επόμενα φιλικά

Την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ορεστιάδα για να δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια με την τοπική ομάδα και στις 29 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τονΝίκι Ζελιάσκοφ και στις 29 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τον Επίκουρο Πολίχνης.

Επίσης ο «δικέφαλος» θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίνικας Σύρου στις 2-4 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Μάρεκ Ντούπνιτσα και της Στίιντα Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία.