Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζαλμάς: «Να αλλάξει η φιλοσοφία»

Ζαλμάς: «Να αλλάξει η φιλοσοφία»

Να αλλάξει η φιλοσοφία του Φοίνικα Σύρου και να αφήσει πίσω της την περυσινή κακή χρονιά, αποκτώντας και πάλι τη δυναμική του, έχει βάλει στόχο ο νέος τεχνικός της νησιωτικής ομάδας Νίκος Ζαλμάς.

«Ο στόχος της ομάδας είναι να μην περάσει ο Φοίνικας τα περσινά κι ο δικός μου στόχος είναι να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας… Να αποκτήσει εξωστρέφεια στο νησί να ξαναφέρει τον κόσμο και να κάνει πράγματα στη Σύρο που δεν έχουν γίνει χρόνια. Να φέρει παιδιά στο ανδρικό βόλεϊ και να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική. Υπάρχει μια διοίκηση που βοηθάει πάρα πολύ αλλά πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη φιλοσοφία της ομάδας», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Ασπιώτης: «Έδρα όπως παλιά».

Με τη σειρά του ο Άκης Ασπιώτης ζήτησε τον κόσμο του Φοίνικα δίπλα στη φετινή προσπάθεια της ομάδας, σημειώνοντας: «Είχαμε μία δύσκολη χρονιά πέρσι αλλά τώρα θέλουμε το βήμα παραπάνω… Ο στόχος μας είναι οι πρώτες πέντε θέσεις… Έχουμε δίπλα μας τη διοίκηση, αλλά θα χρειαστούμε και τον κόσμο στο πλευρό μας για να εχουμε έδρα όπως παλιά».